Mysig måndag.

Idag har jag och Ellen träffat min syster Frida. Först var vi på banken och jag startade upp ett fondspar till Ellen och Frida fixade ett VISA-kort. Efter det åt vi sushi & yakiniku och det var jätte gott, jag älskar verkligen sushi!

Vid tre så hämtade vi Maja och gick en långsam promenad hem, det tog nästan en timme istället för den vanliga kvarten. Jätte mysigt att inte behöva stressa hem och bara låta Maja leka och busa runt i snön utan en mamma som ropar "kom nu Maja!!" tusen gånger. Härligt!

Till middag gjorde jag en god potatisgratäng gjord på potatis, massa vispgrädde, vitlök, ost och kryddor. Till det åt vi fläskfilé, rödvinsås, beanaisesås och en god sallad. Supergott vart det!! Egentligen borde man äta något extra gott varje måndag, det känns som en bra start på veckan.

Nu sover alla i familjen förutom jag men jag ska snart krypa ned under täcket bredvid lilla Ellen, lukta lite på henne och somna till hennes söta små andetag. Jag älskar att samsova, det är så mysigt! Hoppas på att natten blir lite bättre än den som var, Ellen sover väldigt oroligt just nu... Tänder på gång kanske?

Lilla glader!



Det är en bekväm dam vi har här hemma som mer än gärna lutar sig bakåt och lägger fötterna på bordet! Storasyster Maja skulle däremot aldrig någonsin lutat sig bakåt och koppla av en stund i samma ålder. De är olika mina ungar, men lika fantastiska och underbara för det.

En bild på mig som liten!

img_2361 (MMS)

En bild på mig som liten!


Nytt jobb!

Runt den första juni börjar jag jobba här som undersköterska/barnsköterska:

http://www.karolinska.se/AstridLindgrensBarnsjukhus/Barn-och-ungdom/Kliniker--enheter/Barngastroenterologi/Vardavdelning-B78/

Fick erbjudande om arbete på båda ställen där jag gjorde intervjuer och valde detta för att resvägen dit är betydligt kortare. Båda ställena kändes jätte bra och personkemin mellan mig och cheferna+barnsköterskorna var lika bra på båda ställen så därför fick avståndet avgöra.

Det ska bli superkul och spännande att få arbete med detta!!




Vackert.

Detta möttes jag av när jag drog upp persiennerna tidigare idag. Svårt att fånga färgerna på bild för en amatör som jag, det var mer rosa i verkligheten. 

Vackert, eller hur?



Ellen 6 månader!

Idag blir Ellen 6 månader, tiden rusar förbi! Hon väger numera 7070gram och sitter utan stöd sedan länge, rullar fram när hon har lust, har börjat ställa sig i krypställning, "pratar" och sjunger en massa, äter massor av gröt, gillar att vara hemma.... och är världens charmigaste bebis, tycker jag såklart ;)

Nyfödd liten Ellen, några timmar gammal. 3,6 kg och 52cm lång. Exakt 6 månader sedan.





Kolla stilen, laidback eller vad?! :D

img_2352 (MMS)

Kolla stilen, laidback eller vad?! :D


Intervjuer!

Idag var jag på en arbetsintervju på barnonkologen, alltså en avdelning för barn med cancerdiagnoser, på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Solna. Det kändes bra och jag gjorde mitt bästa så får vi se om det leder till jobb eller inte! De ska höra av sig om cirka två veckor då de haft alla intervjuer och gjort sitt val.
På torsdag ska jag på en annan intervju på Astrid Lindgrens barnsjukhus i Huddinge, och då på en barnmedicinsk avdening med inriktiktning på barn med sjukdomar i blodet, lever, njurar, mag- och tarmkanal. Där har de ofta långa vårdtider och mycket svårt sjuka barn.
Båda jobben är lika intressanta och detta är verkligen spännande.. 
Så det ska bli jätte kul att gå på en till intervju på torsdag och se vad de säger då. Alltid roligt att få en bild utav avdelningen, av personalen och få veta mer om hur de jobbar m.m.

Det är sommarvikariattjänster jag har sökt och tanken är att Mathias tar över föräldraledigheten när vi åker till Turkiet och att jag ska börja jobba när vi kommer hem igen från resan, dvs runt den 1:a juni. Förhoppningsvis kan ett ev. sommarvikariat också leda till fortsatt jobb som timmis eller liknande.

Ni får jätte gärna hålla tummarna för att jag får något av jobben jag sökt! Det skulle vara så roligt och givande för mig att jobba på något av dessa ställen... Det är otroligt lärorikt och utvecklande att jobba med sjuka barn och det känns verkligen så rätt för mig!! Jag är så glad över att jag utbildat mig till undersköterska, kan inte tänka mig något roligare eller mer intressant jobb...

Ellens och Moas dop.

Dagenvar fantastiskt med nära och kära! Tack all ni som kom och delade dagen med oss! Ett särskilt tack till min vän Jenny som sjöng så vackert i kyrkan. Här kommer bilder, en hel del tagna av Jennis pojkvän Jimmy, tack för det också!



Dop i helgen!

I helgen ska vi döpa Ellen och hennes "kompis" Moa som är två månader yngre. Det ska bli supermysigt att samlas med nära och kära! Jag och Madde ska göra 7 stycken tårtor, Maddes mamma har bakat toscabullar och 2 banankakor, jag har bakat 2 kladdkakor, Mathias mamma har bakat kanelbullar, drömmar, bondkakor och finska pinnar tror jag och så har Madde gjort en sockerkaka med mandelmassa, kanel och äpplen. Så ska vi även ha marängsvisch. Det blir nog jätte bra!
Idag har jag handlat lite saker som barnen ska ha på dopet, de kommer var så sjukt söta mina små gullungar!
Jag lovar er såklart bilder som kommer upp någon gång nästa vecka.

Ska försöka be någon att fota under dopet med min kamera, vet bara inte vem..  Någon som kommer på dopet som vill fota???

Jag ska ha en svart långklänninng och grå kilklackar. Ellen ska döpas i samma klänning som Maja döptes i, en vit klänning med vita band och små kristaller på. Maja ska ha på sig en vit klänning med svarta broderier och till det ett par vit/svarta ballerina som jag tycker ser ut som ett par chanelkopior ;) Efter dopet ska Ellen ha en ljusrosa klänning, ett rosa hårband, en grå kofta och ett par grå ballerina med rosa detaljer på!

 

Maja döps i samma klänning som Ellen ska döpas i på lördag.

Fyndade jätte fina och billiga kläder på P...

img_2323 (MMS)

Fyndade jätte fina och billiga kläder på POP rean! Allt detta för 340:-


Ny avdelning!

Fick reda på att Maja ska få börja på en ny avdelning på sin förskola, och det kommer att bli väldigt snart! Det är ett önskemål från mig, då hon är ett av de äldsta barnen på sin avdelning (även om de är rätt många i nästan exakt samma ålder) och jag känner att hon behöver mer. Även om det är en 1-4 års avdelning hon går på så känns det som att hon skulle passa bättre med de större barnen, hon är väldigt frammåt och tidig i utvecklingen på många sätt. Dessutom är hon väldigt bestämd och vill gärna styra leken och bestämma över allt och alla, så jag tror det är bra för henne att ha äldre barn som "sätter henne på plats" lite grann :)

Jag har trivts jätte bra med Majas förskola hela tiden och även med den personal som jobbar på hennes avdelning. Men sista terminen har varit rörig med många sjukskrivningar m.m. så jag har funderat en del på att byta och sätta Ellen i kö på en annan förskola. Men nu känns allt jätte bra! Majas avdelning har jätte bra personal och är en perfekt småbarnsavdelning, men det känns som att det är dags för Maja att börja på en annan avdelning.

Magsjuk.

Maja smittade visst mig så jag har kräkts hela natten och halva förmiddagen idag. Usch och fy! Att dessutom behöva amma m.m. är ingen hit, men vad gör man?!

Mathias är iaf världens bästa sambo och stannade hemma från jobbet och tog hand om barnen, jag hade inte klarat det själv.

Så nu vet ni läget, orkar inte skriva mer.. Huvudet värker (pga vätskebrist?!) och kroppen mår ju som den gör efter magsjuka....

God natt!


Rullar fram!

Kom på att jag glömt bort att berätta en sak, nämligen att Ellen tar sig "fram" dit hon vill (iaf när hon är pigg). Hon varken ålar eller kryper ännu, men hon rullar för att få tag på saker och komma dit hon vill!
Själv blir jag snurrig av att titta på, fattar inte hur man kan rulla flera varv utan att må illa. Men hon är bara glad för att hon har kommit dit hon ville, sötisen.


Håret blev okej! Slingorna blev bra men ut...

img_2309 (MMS)

Håret blev okej! Slingorna blev bra men utväxten sedan tidigare syns lite igenom så jag ska lägga i en färg för att få det bra :) men det får bli imorgon... Nu ska vi ta det lugnt och ha lördagsmys.


Slingar håret!

Syrran håller på att göra blonda slingor på mig just nu, hoppas att det blir bra. Kan ta kort så att ni får se resultatet senare!

Ikväll blir det potatis/rotfrukter/lök i ugn och kyckling till det, samt vitlöksfärskost och soltorkadtomatfärskost! Mums!

Maja sitter och kollar på Upp! som vi hyrde den idag. Den verkar gullig!

Nu måste jag sluta blogga, syrran stör sig på att jag inte sitter still när hon fixar med håret. Hörs sen!



En bild på mig från i somras då jag var riktigt blond. Kommer dock inte bli lika blond nu.

Charmtroll!!

Hur charmig är inte denna bild på Maja när hon var liten??! Så söt när hon är sur!! Hon är 5 månader och 2 dagar på bilden.


Godmorgon!

Maja kräktes sista gången på dagen igår, sedan fick hon i sig en glass och en riskaka på kvällen. Hon sov hela natten och är nu som vanligt. Framförallt så är hon pigg och hungrig! Känns jätte härligt, hoppas och tror att hon är frisk nu.
Idag ska vi inte göra någonting, eftersom Maja var dålig igår. Vi får helt enkelt försöka ha det mysigt här hemma. Min syster ska handla till oss så vi slipper gå ut och göra det. Mathias är nämligen på kurs hela dagen i Södertälje och sedan har de middag och "fest" och sen så sover de där på något hotell. Så vi blir ensamma tills imorgon!
Tanken var att jag skulle till mina föräldrar ikväll då de har sitt kontaktbarn där. Vi skulle äta mat och ha det mysigt och jag tänkte stanna där över natten med barnen. Men eftersom Maja var sjuk igår så blir det nog inte så. Det beror lite på hur Maja är under dagen och vad mina föräldrar tycker. Förstår om de inte vill för hon kanske fortfarande smittar?



Maja är magsjuk, men orkar ändå le, sötung...

img_2284 (MMS)

Maja är magsjuk, men orkar ändå le, sötungen! Natten har inte gett så många timmars sömn då Maja har kräkts många gånger... Hoppas hon blir bra snabbt och att Ellen klarar sig!


Frisör, bibliotek, gym!

Både i måndags och idag har jag kommit iväg till gymmet. Inga fler undanflykter och dåliga ursäkter, nu ska jag dit minst 2 ggr i veckan. Det känns som ett lagom mål för mig just nu!
Det går riktigt bra med träningen också, känner mig mycket starkare och mer uthållig än när jag började. Hoppas att vara tillbaka i min vanliga form + lite snyggare former och mer muskler, lagom till Turkiet i maj. Resan är nu bokad och jag längtar jätte mycket!

Imorgon ska jag träffa Jaana och Freja (systrar) och deras små bebisar Kira och Dante. De kommer att vara så himla små jämfört med Ellen. Mys!

Idag har jag bara tagit det lugnt hemma med Ellen och det behövdes. Det har varit full rulle de senaste veckorna eftersom Maja inte varit på förskolan och igår hade jag ju kompisar här, så denna dag passa jag på att bara ta det lugnt.

Efter dagishämtning så gick vi till biblioteket och läste några böcker, Maja fick välja tre stycken som hon lånade med sig hem. Vi var även med henne till frisören och klippte upp hennes hår i lite etapper, men behöll längden och luggen eftersom den ska växa ut! Hon blev jätte fin! Mathias var också hos samma frisör någon timme senare, och även han är skitsnygg i håret nu! Alla förutom Ellen är nyklippa lagom till dopet, och det lär nog dröja något år eller två innan hon behöver klippa sig.



(Om ni undrar varför det är så många bilder på Ellen i bloggen och så få på Maja är det enbart på grund utav att Maja vägrar vara med på kort och gömmer ansiktet i händerna så fort jag tar fram kameran. Men jag ska försöka smygfota henne!)


Trevlig dag!

Idag var Majas första dag på förskolan på mycket länge. Hon hade såklart haft superkul med alla kompisar, men däremot hade hon jätte svårt att koppla nu ikväll och somnade rätt sent efter mycket "om och men".

Medan Maja var på sitt dagis så hade jag och Ellen besök här hemma under av mina kompisar Madde (och hennes lilla Moa), Caroline och Nina. Vi pluggade alla till undersköterskor samtidigt och det var ett tag sedan vi sågs, så det var jätte trevligt!
Till lunch åt vi Felix gulaschsoppa m. creme fraise och så ett gott bröd till det. Till efterrät åt vi min kladdkaka (= 2 ägg, 150g smält smör, 2dl socker, 1 dl ljus sirap, 2 tsk vaniljsocker och lite salt, ev 1 kryddmått bakuplver om man vill att den ska resa sig pyttelite, men glöm då inte att ta ut den ur ugnen när den fortfarande är ganska så kladdig) och så drack vi såklart kaffe!



_____________________________________________________________________________________________

Imorgon ska vi boka vår resa! Vi har ju funderat och funderat på vad vi ska välja men nu så har vi äntligen bestämt oss för att det blir Belinda Beach Club i SIDE, det hotellet som jag visade i ett tidigare inlägg. Ska bli så härligt och nu längtar jag ännu mer!


Retas med pappa och har Hammarbymössa på s...

img_2255 (MMS)

Retas med pappa och har Hammarbymössa på sig ;)


Jennys 25-årsfest!

Det var supertrevligt i lördags hemma hos min kära vän Jenny! Jag var inte hemma förrän efter två på natten, och Ellen hade det haft bra här hemma även om hon knappt hade ätit något alls (absolut max 40-50ml).


Födelsdags"BARNET" på första bilden, födelsedagsbarnet med kompis på andra och så jag på tredje bilden..

Tokungen Ellen Thelma....

Jag älskar dessa bilder på Ellen. De har en sådan charm tycker jag. Särskilt den sista bilden, minen är ju helt oslagbar! Jag skrattar varje gång jag ser den, hon är min lilla toker!



Mathias ska vara barnvakt!

Vi brukar alltid skämta om att Mathias ska vara barnvakt när jag gå hemmifrån ;)
Ikväll ska han alltså vara ensam med barnen då en av mina allra bästa vänner fyller 25år imorgon, och idag ska hon ha fest! Det kommer att bli jätte trevligt, och det är bara 10 minuter bort utifall att det inte går bra här hemma. Ellen vägrar ju flaska, men vi ska testa bvc´s tips med att hälla i en halv matsked socker i vällingen bara för ikväll så att jag kan vara borta lite längre (och för er alla som inte vet det så är det socker i nästan varenda färdig barngröt som går att köpa, fast det står "osockrad", kolla självapå innehållsförteckningen.. Så en halv matsked socker en ända dag är nog ingen fara!). Sen får hon ju gröt på kvällen så några timmar ska jag i alla fall kunna vara borta!

Älsklingarna får mysa själva ikväll.


Tack för responsen!

Kul att det skapade lite funderingar och tankar om köphysterin, dels genom kommentarer här men också de som pratat med mig och tyckt att det var ett bra inlägg.
Så kommer jag och lägger upp en bild på mina nya jeans .... ;)
Men, det handlar ju inte alls om att inte unna sig kläder, prylar, god mat osv. Det är en lyx vi har i Sverige som är få för unnat. Vi ska unna oss saker om vi har råd då och då, men det handlar ju om en balans. Jag har svårt att inte shoppa när jag hittar något, och måste stoppa mig själv ständigt. Men jag skulle aldrig shoppa upp pengar jag inte har! Sorgligt att vissa är i så stort behov av materiella ting att de måste ta saker på avbetalning istället för spara ihop till det. (Och som jag sa igår är det självklart okej att ta någonting viktigt på avbetalning, som en bil eller liknande. Vi har ju vår bostad på lån exempelvis).

Hur som helst så skämde älsklingen bort mig lite igår, och jag var nog värd det! (Eller vad säger du Mathias?)

:)


Älsklingen köpte nya jeans till mig igår, ...

img_2247 (MMS)

Älsklingen köpte nya jeans till mig igår, så fina!! <3


Älskade farmor.

1 år sedan du lämnade oss. Jag saknar och älskar dig farmor!


Vi är i Globen, hela familjen, just nu äte...

img_2244 (MMS)

Vi är i Globen, hela familjen, just nu äter jag & Maja lite Ben & jerrys! Jag är inte så förtjust i deras glass, alldeles för söt för min smak! Men deras sorbet är okej :)


Köphysteri.

Det råder verkligen köphysteri runt om i Sverige. På varenda blogg jag läser så visas det ständigt nya klädesplagg, systemkameror, barnkläder, prylar till hemmet och så vidare. Att köpa saker visar på status och det ger även fler läsare till bloggen. Det är inte konstigt att allt fler får betalningsanmärkningar och hamnar hos "kronis". Vilket jag tycker ät otroligt sorgligt.
Ibland får jag dåligt samvete att jag bidrar till denna köphysteri..
För jag älskar ju själv att shoppa, särskilt kläder och inredningsaker. Gärna grejer till min systemkamera nu också.. Och jag visar gärna mina fynd i bloggen!
Men någon måtta får det faktiskt vara. Man kan inte handla upp alla sina pengar och speciellt inte om man inte har råd! Man måste tänka efter både en och två gånger.
Häromdagen såg jag ett objektiv jag så gärna vill ha till min kamera, det var på rea för nästan halva priset mot vad det brukar kosta. Strax över tusenlappen fanns det att köpa för. Och jag har de pengarna på sparkontot, men jag var tvungen att prioritera bort det. Det finns viktigare saker att lägga de pengarna på, som exempelvis semesterpengar till resan i maj eller till att spara inför framtiden då vi säkert kommer ha massa utgifter då vi så småningom flyttar.
Jag får helt enkelt köpa objektivet en månad då jag får ut lite mer pengar, antagligen när jag börjar jobba lite extra eftersom föräldrapenningen jag har inte är den bästa.
Jag har flera i min omgivning som har köpt diverse saker på avbetalning. Något som jag absolut inte skulle göra om det inte var absolut nödvändigt! (Det vill säga om jag behövde något som vi inte klarade oss utan i vardagen och inte hade råd att köpa det). Men annars, absolut INTE!
Vill man ha något så spar man till det och köper det när man har råd. Det är ju det som är tjusningen med att kunna köpa saker!!
Så det tycker jag att ni ska tänka på, köp inget på avbetalning, det är värdelöst och man betalar massa extra avgifter på fakturor & räntor. Har man råd att ta saker på avbetalning och betala för det varje månad kan man lika gärna spara samma summa varje månad och köpa det när man har sparat ihop till det.
En sak jag gör är att dra av 300kronor extra varje månad på skatten (förutom vanligt spar), då vet man med säkerthet att man inte behöver betala tillbaka något och så får man en bonus varje år lagom till midsommar som man kan köpa något för, förra året köpte jag min systemkamera för de pengarna!

Uppdatering:
Min mamma har alltid sagt att man som max ska ha EN sak på avbetalning, och då något man verkligen funderat på och velat ha länge. Som en dyrare soffa eller säng! Visst att man kanske har råd att köpa det på en gång, men det kan vara bätte att ta det på avbetalning så att man har de där tusenlapparna som en buffert utifall att något skulle hända och man behöver de sparade pengarna helt plötsligt!

Men om man tar EN sak på avbetalning tycker jag man ska tänka över omständigheterna. Exempelvis: Vad skulle hända om förhållandet skulle ta slut, har jag råd med att fortsätta betala detta varje månad?
Jag köper ju hellre en billig soffa att ha från början för att sedan byta ut den när man har pengarna, istället för att köpa en soffa på avbetalning. Men det är jag det!

Ellen är överlycklig!!!! Jag tog av benen ...

img_2235 (MMS)

Ellen är överlycklig!!!! Jag tog av benen på barnstolen och satte den i badet :) så nu sitter hon med Maja i badet! Glada barn!


Ögonfärg.

Undrar om Ellen får bruna ögon eller inte. Än så länge är de blå, fast mörkblå då!


Min nya frisyr!


Koltrastar.

Vi har massor av koltrastar här där vi bor. Jag är inte så förtjust i fåglar, men just koltrastar tycker jag om. De är vackra att titta på och av någon anledning tänker jag alltid på min farmor när jag ser en koltrast (hon dog den 7:e januari för snart 1 år sedan). 
Hur som helst så kommer de ofta och letar mat på vår balkong.. Ibland känns det som om de tittar på vad man gör, de kan sitta alldeles blixtstilla och bara titta in genom fönstret för att sedan flyga iväg en stund senare.
Här är några bilder jag har tagit på dem, lite synd att bilderna inte blir så bra när man tar kort genom fönstret. Ska försöka ge mig ut och fota med mitt nya objektiv någon dag, när Maja börjar på dagis igen!!



Belinda Beach Club - Turkiet.

Hit kommer vi troligtvis åka i slutet av maj, 2 veckor härlig semester!!



(Klicka på bilden för att komma till hela beskrivningen och för att se alla bilder!)

Maja skulle absolut ha knäckebröd med bana...

img_2199 (MMS)

Maja skulle absolut ha knäckebröd med banan på... Fy så äckligt tycker jag, men enligt henne var det jätte gott! Knasungen <3


Vagnmys!

img_2195 (MMS)

Vagnmys!


Godmorgon!

Nu har Mathias åkt iväg till jobbet, Maja sover fortfarande och Ellen ligger på golvet och tuggar på saker. Jag sitter här och gäspar, måste göra mig en kaffe snart.... Ellen ska få lite gröt strax också. Hon äter numera minst 3 hela mål om dagen med mat eller gröt, och ammar mycket mindre dagtid nu, vilket jag faktiskt tycker är skönt. Hon är en glupsk liten tjej vill jag lova! Så har hon inte gått upp så mycket på sin 6 månaders kontroll som är om ca 4 veckor, då tänker jag inte bry mig det minsta! Hon äter massor, och om hon går upp lite så är det väl helt enkelt sådan hon är, jag var nämligen precis likadan när jag var liten.

Idag ska jag till Laila kl 10 och klippa av håret. Så skönt! Barnen får nog följa med, så jag hoppas att det går bra! Känns så onödigt att fixa med barnvakt, för vi ska ända träffa kompisar direkt efteråt, så då blir det bara massa spring fram och tillbaka isåfall. Men det ska nog gå bra, Maja får spela på min mobil utifall att hon har tråkigt och Ellen brukar för det mesta vara nöjd och glad så länge hon har ätit och sovit!

Jag tycker att Ellen ska sova, men det tyc...

img_2191 (MMS)

Jag tycker att Ellen ska sova, men det tycker tydligen inte hon ;) leka med nappen är mycket roligare!


Nyårsbildbomb.



Citron- & limepannacottan var helt underba...

img_2186 (MMS)

Citron- & limepannacottan var helt underbar. Den godaste pannacottan jag har ätit faktiskt! (men nästa gång tar jag nog 2 gelatinblad, om den inte stelnar lite till kanske, den har ju inte stått så länge..)


Citron/Lime pannacotta!

Slänge nyss ihop en pannacotta med smak av lime och citron! Hoppas att den är god, för jag har tänkt att testa den kombinationen länge nu. Provsmakade själva "såsen" för att känna smaken, och jag tror att det blir bra. Jag gjorde pannacottan på ca 3,5dl grädde, 1,5 gelatinblad, 0,5 dl socker och skal+saft av 1 citron och 1 lime!
Jag är inte så jätte förtjust i efterrätter, kakor och liknande. Så denna kombo kanske passar mig eftersom den inte är så himla söt. Återkommer när jag smakar det färdiga resultatet! Har ställt in dem i frysen, så de kanske hinner stelna innan jag går och lägger mig, så jag kanske kan smaka en redan idag :D


Gårdagen.

Vi hade en jätte trevlig nyårsafton med glada barn, trevligt sällskap och god mat! Middagen blev perfekt och alla var mätta och belåtna, vi var helt enkelt supernöjda med hela menyn. Mums! 
Amanda och Maja lekte superbra hela kvällen och bråkade inte alls, och de höll sig uppe till 1.30 och 01.45.. Så jag hoppas Maja sover länge idag!
Ellen vaknade vid sju, men börjar bli trött igen verkar det som. Så vi ska snart sova vidare, det ska bli fantastiskt skönt.
Vid tolv slaget var vi ute och skålade i champange och männen sköt upp raketer, jätte mysigt! Synd att det var så disigt för i vanliga fall när himlen är stjärnklar så ser man alla fyrverkerier runt omking så mycket bättre. Men det var fint ändå!
Nu ser jag fram emot ett nytt spännande år med nya möjligheter!! Kanske en flytt och ett nytt jobb står på kalendern detta år??

RSS 2.0