Helgen.

Vi har haft fullt upp i helgen. Storstädat och tvättat 6 stoooora maskiner tvätt i tvättstugan och vikt all jäkla tvätt, dammsugit, torkat kökluckorna och stolarna, gjort rent fläkt och lister, dammat och skakat täckena ute på balkongen, gjort rent badrummet, dammsugit sängarna (madrasserna) och lite därtill. Älsklingen har varit så duktig!! Vi har hjälpts åt, men han har nog gjort mest. Idag har vi varit på Mcdonalds, Bauhaus och IKEA. Vi var ute efter ett badrumsskåp, sånt man stället på golvet under handfatet. Men det är sjukt svårt att få tag på något där man inte måste byta ut hela handfatet och dessutom skruva fast själva skåpet på väggen. Så tillslut nöjde vi oss med ett vanligt vitt skåp från IKEA. Det duger bra! Vi vill inte lägga ned alltför mycket pengar på denna lägenhet eftersom vi inte ska bo här i mer än ett år till ungefär. Så fort Ellen börjar på dagis och jag börjar jobba så ska vi leta efter radhus eller hus.

Igår på dagen var Maja och badade med sin farfar på badhuset och igårkväll ringde Maja sin morfar och frågade om han kunde komma och hämta henne. Hon ville vara där ett tag. Så han kom förbi och hämtade upp henne, så åkte de och köpte lördagsgodis eftersom vi inte hade hunnit med det under dagen. Så stannade hon där två timmar kanske och åt godis och sen skjutsade morfar hem henne igen :)

Ikväll har vi ätit jätte god köttgryta hos Mathias föräldrar så vi kom nyss hem. Ellen somnade i bilbarnstolen och förhoppningsvis så somnar Maja snart och då ska jag och Mathias glo på denna film:


(Bild lånad från: "http://www.moviesonline.ca/movie-gallery/albums/userpics//poster_mutants3.jpg")

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0