Maja igår i ny POP tröja och sina guldskor...

img_9609 (MMS)

Maja igår i ny POP tröja och sina guldskor som hon har valt själv. Just nu är hon på kalas! Ellen myser i sängen där hon älskar att vara, tycker det är super kul att klättra upp och ned från den, mysa, gosa, rulla runt m.m. Föresten har Ellen tagit sina första steg :) (4 stycken små ostadiga som mest).


Sittdyna!

Var inne på Babyshop och beställde denna fina sittdyna till vagnen tidigare idag. Det blev en RÖD sittdyna, för jag tror att det kommer bli jätte fint till den helsvarta vagnen!

Joggolino Persika Banan

Jag fick turen att testa Joggolino Persika Banan från Nestlé via www.buzzador.se

Det är en yoghurt utan socker för barn från ca 10månader och uppåt. Ellen älskade den så jag kan verkligen rekomendera att köpa den. De är 4 yoghurtburkar i varje förpackning och de är perfekta att ha med sig i väskan om man ska iväg ut, eftersom de är värmebehandlade så behövs de inte vara i kylskåp och det tycker jag är supersmidigt!


Tillbaka!

Nu är jag tillbaka efter en lång och behövlig bloggpaus. Jag har börjat jobba som undersköterska på Karolinska universitetssjukhuset i Huddinge och trivs fantastiskt bra så just nu är det fullt upp för min del, men lite blogginlägg ska jag väl orka med! Mathias är föräldraledig med Ellen och allt flyter på som det ska, de verkar ha mysigt här hemma på dagarna allihopa :)

Vi har också haft två ljuvliga veckor i Turkiet innan jag började jobba. Här får ni två bilder på barnen i Turkiet, som Madde har fotat:
RSS 2.0