Vi har haft Carro och Julia över på fika, ...

img_1912 (MMS)

Vi har haft Carro och Julia över på fika, efter det åt vi lunch och sen blev vi trötta. Så nu har vi sovit och när vi vaknade var Ellen så glad så! :)


Kommentarer
Postat av: Ida

Jo man ska vara väldigt försiktig med bebisar ryggar har jag fått höra så jag kommer nog vänta någon månad till med sittdelen just för att Julius inte kan sitta helt själv än utan stöd! Men man märker att liggdelen har han ledsnat totalt på för han har inte ro att bara ligga och titta han vill antingen vara uppe och se eller så sover han bara i vagnen! Ja det kan vara skönt när man har 2 små men Julius kommer ju inte direkt några långa sträckor än så länge så jag behöver inte vara orolig att han skulle få tag på något som kan vara farligt, det är han lite för liten för ännu! :)

2010-11-08 @ 15:45:29
Postat av: Ida

Jo vi är också försiktiga med matstolen, fast vi har köpt stöd för ryggen som är anpassat för att ryggen inte ska ansträngas så mycket! Julius sitter bara i den när vi äter middag och när han kollar på mig när jag diskar annars är det babysittern eller babygymmet som gäller. Jo det är sant men jag känner ändå att jag kan gott vänta någon månad till också på grund av att slippa åka hem för att hämta den, han klarar sig med liggvagn ett tag till i alla fall! :)



Kram!

2010-11-08 @ 19:30:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0