Campadre!!

Blir medlem på denna sida och få superbra erbjudande på allt från skor, kläder, hushållsmaskiner, glasögon, hårprodukter, skor, klockar och mycket mer!
Det har varit mååååånga kända märken, bland annat Canadian Goose, Puma, Reebook, Ralph Lauren, Gangstar (barnkläder), Chanel, Saga form, Ordning & reda...... och massa fler.

Blir medlem här!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Tackar för tipset :)

2010-11-09 @ 11:06:46
URL: http://minimaltes.blogg.se/2prinsessor
Postat av: Ida

Okej, ja gör gärna det! Okej men då kanske jag ska ta och köpa bugaboos original åkpåse istället då! Jag tycker bara att jag har hört att den inte är den bästa och att vissa klagat på att den inte hållt värmen tillräckligt bra men det är ju så olika från person till person, Julius har ju precis fått en varm fleece overall också så den håller ju också värmen ganska bra!



Här är det mycket snö och slask och vi tyckte att vagnen var allmänt trög att köra och sen lär det ju bli mer snö än såhär också så det är lika bra att köpa dem där hjulen så man har dem eftersom att jag blivit rekommenderad det av kompisar som har haft Bugaboo på vintern!



Men jag ska fortsätta kolla runt på åkpåse och hoppas på att jag hittar någon bra, vet du förresten hur många selhål man ska ha i sin åkpåse för att den ska passa buggan?



Kram

2010-11-09 @ 22:05:57
URL: http://mummylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0