Tröttisar!

Vi är helt sega idag, hela familjen. Både jag och Mathias har sovit middag. Maja är den enda som orkat hålla igång hela dagen idag, trots att hon somnade senare än vanligt igårkväll och att hon gick upp tidigt.
Tror att hon väntar på det där lördagsgodiset ;)
Vi har inte gjort ett skit idag. Vi har spelat  Barbapappaspel med Maja, låtit henne kolla på Lotta på Bråkmakargatan som visades på tv, sen har hon lekt mycket själv med sina leksaker. Duktig tjej!
Snart ska vi i alla fall gå ut en sväng, köpa godis & lite annat gott. Middag serveras hos svärföräldrarna, alltså Majas farmor & farfar. Lax står på menyn! Maja får sätta på sig galonbyxorna och gummistävlarna så hon kan hoppa i lite vattenpölar och leka en stund på gården hos farmor och farfar för att springa av sig lite. Idag är en latdag helt enkelt, men jag tror att det kan behövas ibland, det också.

Kommentarer
Postat av: Karstenann

Thank you for all your emails and help. I have solved my problems with your help and my life is now worth living. I cannot thank you enough for what you have done for me and want the whole world to know how grateful I am for you. Thank you thank you thank you.

2012-06-28 @ 14:35:01
URL: http://karstenann.blogmakale.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0