Sötungen Ellen och jag har varit hemma och...

img_2583 (MMS)

Sötungen Ellen och jag har varit hemma och visat idag eftersom det är kaos i hela Stockholm pga snön som kommit. Vi skulle ha träffat Ida & Julius egentligen ju, så trist att inga bussar har går idag :( Maja är hos sin farmor och farfar, Mathias hämtar henne efter jobbet! Jag längtar efter henne så himla mycket, har inte träffat henne sen igår morse.


Kommentarer
Postat av: Sanja

Det är därför man har körkort.

Jag har aldrig fattat hur man kan skaffa barn utan att ha körkort. Hur oansvarigt som helst.

Båda föräldrarna ska ha det! Tänk om det händer ungen något och man inte hinner vänta på ambulans?2011-02-12 @ 14:27:41
Postat av: Mathias

Om något allvarligt händer och inte HINNER att vänta på ambulans? Hur långt har du till Sjukhus igentligen? Helt ärligt så tycker jag synd om dina barn som tydligen har föräldrar som måste ta lagen i egna händer för att hinna till sjukhus om nått allvarligt händer, det kallar jag oansvarigt!

God natt bönder!

2011-02-12 @ 20:54:49
Postat av: Sanja

Ja alltså... Jag slänger hellre in ungen i bilen på en gång, och åker till sjukhuset än väntar på ambulans i tio min. På dom tio min är jag redan på sjukhuset. Bönder? Du, hästpojken, lugna ner dig.

2011-02-13 @ 12:53:08
Postat av: Sanja

Glöm allt med bilen. Vi har olika åsikter.

2011-02-13 @ 12:54:13
Postat av: Mathias

Du verkar verkligen vara en smart brud, lyckos den som fick barn med dig.

Du verkar verkligen vara emot ambulanser, för deras kunskap verkar du inte alls vara intresserad av utan du vill hellre som du själv skrev, slänga in ungen i bilen och åka själv in till sjukhuset när man har ett mini sjukhus bara några minuter bort. Tänk om dina barn skadar ryggen, ja då väljer du att slänge in dina barn i bilen, och då med risk att skada dom ännu mer än att vänta på kunnig personal.

Nästa gång kanske det är bättre att du bara är tyst, blir nog bättre så, lycka till i livet.

2011-02-13 @ 14:47:16
Postat av: Nina

Men seriöst Sanja. Du skulle alltså hellre åkt in med ungen i bilen själv om något allvarligt skulle hända?I vissa fall så förstår jag det, beroende på vad som har hänt. Men jag tänker i de flesta allvarliga fall är det ju bättre att vara nära barnet och ta hand om det i intväntan på att utbildad personal kommer till plats och hjälper barnet då de har all tänkbar utrustning i ambulanserna. En otroligt viktig del när det händer något med ett barn är tryggheten runt omkring för att inte försämra barnets tilstånd ytterligare.

Dessutom kan man ofta gör mkt själv hemma i väntan på ambulans som du INTE kan göra i en bil, och du kan dessutom hela tiden prata med en sjuksköterska i telefon medan du väntar....Men som sagt är det upp till var och en. Synd att du inte gett någon kommentar till mitt inlägg ovanför, hade varit intressant att se vad du hade att säga om det jag skrev.Också väldigt tråkigt att du inte kan se de kommentarer jag fått på FB om detta :)

2011-02-13 @ 15:18:08
URL: http://vartvardagsliv.blogg.se/
Postat av: Eli

Om något händer och det är akut så lär inte andra bilar flytta sig för din bil eftersom de inte vet att läget är akut. En ambulans har företräde i trafiken. Jag är uppväxt med föräldrar utan bil, olyckor har förekommit, jag lever. Korkad kommentar utav S.

2011-02-14 @ 00:08:38
Postat av: Lollo

Oansvarigt att inte ha körkort, vilket skämt! Ambulansen kommer olika snabbt beroende på hur allvarligt tillståndet är, dessutom har man ALLTD hjälp av en sjuksköterska i telefonen OM läget skulle vara allvarligt. Hur bra är det dessutom att köra bil själv när ens barn är i fara? Det är ju som bäddat för att krocka eller köra av vägen osv. DU är inget gott exempel alls. Du är säkert en sån person som åker till akuten bara för att ditt barn är snorigt Sanja...

2011-02-17 @ 14:28:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0