Övernattning.

Vi stannade över natten hos mamma och pappa. Maja var så trött på kvällen och det är en bit att gå hem, så hon hade aldrig orkat att gå hela vägen. Eller jag hade väl fått bära henne, och samtidigt köra vagnen, men det kändes inte så lockande. Vi har ju inte köpt någon syskonvagn för att vi tycker Maja är för stor för det, men just såhär på kvällen skulle det vara bra att ha ibland..

Just nu ligger Mathias och Ellen i sängen och sover, och Maja är iväg på badhuset med sin farfar! De ska börja bada en gång i veckan tillsammans, vilket är jätte roligt för Maja som älskar att bada. Hon är fantastiskt duktig när hon har sina badpuffar på sig! Hon tar sig fram på djupt vatten med en särskild simteknik, nästan som hundsim, så gulligt!
Ikväll ska Mathias och Maja iväg på fest, en kompis till Mathias har fyllt år så de ska dit och ha det lite trevligt. Det är andra barnfamiljer och så där, så det är nog jätte kul för Maja också. Hon älskar nämligen när det händer saker och är mycket folk runt omkring! Vår alldeles egna lilla sociala teaterapa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0