Vår lördag.

Ännu en fantastisk dag, denna dag med familjen!
Vi började dagen hemma i lugn och ro, sov i omgångar för att alla skulle få bli ordentligt utvilade. Något som kan vara svårt stundvis med två små barn, arbete, vänner, familj, träning, mat, städning och allt annat som ska hinnas med under veckorna.
Efter en lugn förmiddag så begav vi oss ut i det härliga vårvädret!
Först på gården, sedan på skolgårdarna här där vi bor och sedan gick vi till Bandängen och grillade korv & hamburgare, tittade på djuren och solade.
När vi hade lekt, ätit och solat klart gick vi till centrum och köpte lördagsgodis och lite annat smått som vi behövde. Men eftersom vi hade någon timme kvar tills vi skulle på middag så gick vi till ännu en lekplats för att fördriva tiden på!
Synd bara att Ellen har haft så himla ont i munnen idag bara, det har resulterat i en rätt så ledsen bebis. Hon har blåsor på tungan och på insidan av kinderna, antar att det är något virus för hon har ju även haft feber och så för några dagar sedan. Om det inte går bort så får vi nog bege oss till vårdcentralen på måndag för att se om det behövs antibiotika för att bli av med det!

Ikväll har vi ätit en fantastiskt god 3-rätters middag hos Mathias föräldrar. Lax- & räk"röra" till förrät, grillad fläskarré med potatis/morötter i ugn och en god sallad till varmrätt och en hallon- och blåbärparfait med maränger, jordgubbar, hallon och blåbär till efterrätt (allt hemmagjort!). Mums säger jag bara!!

Jag lämnade kameran hemma idag, så det blir inga bilder från dagen. Ibland tar kameran över och jag spenderar mer tid till att fota än att bara vara, så jag kände att det fick bli en kamerafri dag idag. Och det var skönt!

Bjuder ändå på två bilder, på två söta tjejer.


Kommentarer
Postat av: Linnea - Mamma till Matheus ♥

Tack! :) Okej, där ser man.

2011-04-16 @ 23:04:11
URL: http://neaahlicious.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0