Måndag.

Jag gillar måndagar, till skillnad från många andra. Varje måndag känns som en ny start, med nya mål och nya händelser att se fram emot. Jag kommer nog att gilla måndagar även när jag börjar jobba, för jag kommer nog aldrig jobba måndag-fredag, eftersom jag kommer jobba på  sjukhus och förhoppningen är att få fortsätta på något sjukhus efter mitt sommarvikariat. Jag gillar inte tanken på att jobba mån-fredag, men jag vet inte varför. På sjukhus så brukar man börja någon gång vid 7 på morgonen och sluta vid 15.30, eller börja vid 14 och sluta vid 21.30. Det ser såklart lite olika ut, men på ett ungefär! Sen jobbar man vissa helger och är därför ledig vissa vardagar. Passar mig perfekt!
Det är även skönt när man har barn och en sambo som jobbar 7-16/8-17. Det betyder att barnen inte behöver gå så långa dagar jämt vilket de hade fått göra om jag hade samma tider som Mathias.

Nu hamnade jag på villospår, tillbaka till måndagen. Vad ska vi göra idag?
Faktiskt inte särskilt mycket alls. Maja är lämnad på förskolan och Ellen sover sitt fm-pass. Jag passar på att sitta lite vid datorn, och snart ska jag plocka lite här hemma och kanske vila lite också om tiden räcker till. Sen när Ellen vaknar ska hon ha mat, sedan ska det väl lekas lite, plockas lite till, dammsuga, äta mellis, hämta på dagis osv. Det blir helt enkelt en lugn hemma dag idag, tycker att det passar bra när det är så grått och trist ute.

Mathias ska tatuera sig efter jobbet. En ny tatuering på bröstet tror jag att det är. Det blir nog bra! Så vi tjejer blir ensamma ikväll, så jag gör nog en rätt enkel middag idag. Sen ska jag försöka komma iväg till gymmet ikväll om Mathias inte blir alltför sen. Han är ju rätt duktig på att härda ut så han brukar vara ett par timmar hos tatueraren. Mathias tatuerar sig på NM Tatoo i Sköndal och Modde som jobbar där är grymt duktig så att ni vet! :)

Såg precis att han skaffat en hemsida, gå in och kolla i galleriet om ni vill. http://www.nmtattoo.se/ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0