Härlig söndag!

Idag, i motsats till igår, har vi hunnit med en hel del!
Efter god frukost och lite mys här hemma gick vi som sagt till fotbollsplan och spelade lite fotboll. Maja var inte alls lika intresserad som Mathias av att spela fotboll, så efter en stund gick vi vidare till en mysig liten park i närheten. Värmen gjorde oss alla tre sugna på glass, så vi gick till Bandhagen och köpte varsin stor strut som vi avnjöt på en parkbänk vid den stora fontänen.
Maja tyckte såklart att vi skulle gå till Bandängen efteråt (Vår stora park, där det finns grisar, getter, får, höns, en tupp, kaniner och sen en stor lekpark med cyklar, en stor sandlåda, klätterställning och sen finns även en bandy/basketplan, gungor, en lite mindre park till där sakerna är helt byggda i trä och på sommaren är även en bassäng fyld med vatten som barnen kan bada i.), så vi gick dit och stannade ett bra tag! Maja träffade en dagiskompis, och de lekte jätte bra tillsammans.
Efter en heldag ute så tog vi det lugnt i några timmar, och vid tre tiden kom Mathias pappa hit med hunden Emma. Så nu har vi varit hundvakt till deras lilla jack russel. Efter middag och fika så gick vi ut med lilla Emma och stannade och lekte lite på skolgården här där vi bor. Sedan lämnade vi hem Emma och gick en lie extra promenad så att Maja somnade i vagnen. Nu blir det hyrfilm!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0