BVC!

Idag har jag och Ellen varit på bvc och vägt, mätt och tagit vaccinationer. Ellen sa ingenting alls första sprutan, hon bara log och såg glad ut, men när hon tog den andra sprutan blev hon jätte ledsen, den verkade göra mer ont. Fast hon är ju så rolig Ellen, för hur ledsen hon än är så kan honinte låta bli att le när någon pratar med henne! Det är så gulligt när hon ler, skrattar och gråter samtidigt :) Bvc sköterskan sa att det var den gladaste bebisen hon träffat på länge! Hon skrattar ju åt allt Ellen, skiner upp som en sol så fort någon tittar på henne.
På onsdag fick vi en extra kontroll hos läkaren, eftersom Ellen blir så himla blå om fötter och händer ibland så ska vi kolla hennes hjärta en extra gång. Det är säkert inget, vissa barn blir ju lätt blå, men hellre kolla det en gång för mycket än en gång för lite.

Dagens siffor: 6680gram "tung" och 65cm lång! Bvc-sköterskan var nöjd med de sifforna, det var skönt! Hon sa att det inte var konstigt att hon inte ökar så mycket nu när hon rör på sig så mycket. Och 700gram på lite mindre än 2 månader var helt klart godkänt enligt henne. Skönt, slipper vi tänka på det! Jag tycker ju hon äter massor men ändå är hon rätt liten och späd, hon brås nog på mig....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0