Barnen sover efter en dag i parken.. Maja ...

img_1358 (MMS)

Barnen sover efter en dag i parken.. Maja brukar aldrig sova på dagen i vanliga fall, för då somnar hon inte på kvällen när hon ska. Men eftersom vi sov hos mormor & morfar i fredags och hon var på kalas igår så har hon sovit alldeles för lite för sitt eget bästa denna helg... så vi låter henne sova en stund nu, och hoppas att hon är på bättre humör när hon vaknar än vad hon har varit under dagen ;)


Kommentarer
Postat av: Ida

Tack så mycket Nina, det värmer verkligen.. ja det känns skönt att vara på rätt väg nu och vara så nära sin målvikt, dock är det några kilo kvar och tyvärr så brukar dem vara svårast att få bort så jag får nog inse att dem inte kommer ramla bort förrän jag börjat träna igen! Julius är ett riktigt charmtroll och så stor redan haha! Eran Ellen är underbart söt hon också, en riktig liten prinsessa :) ser verkligen fram emot att ses på tisdag så jag får se henne på riktigt och kanske få hålla lite så kan du få hålla lillprinsen?



Ja men det är ju himla skönt att ni verkar ha fått det att funka, för även om man vill amma så mycket som möjligt så är det bra skönt att bara veta att man kan ge det när man verkligen känner att man behöver göra någonting på egen hand!



Mysigt att åka utomlands, vi tänkte vänta tills efter vintern med att åka för Robbin har ändå så ont i ryggen just nu så det känns inte kul för honom när man måste begränsa sig med aktiviteter då!



Ja det är verkligen hur härligt som helst att vara mamma, men sååå jobbigt också!



Vi tänkte nog vänta tills Julius är 1-2 år i alla fall för då har man hunnit komma in helt i mamma rollen och gett han den ensamma uppmärksamheten ett tag också.. men man vet inte kan bli tidigare och även senare.. Julius är ju bara 6 veckor än hehe!



Kram

2010-08-29 @ 20:05:58
URL: http://mummylife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0